Oana Postelnicu

  Cu experienta de peste 8 ani in calitate de Expert Resurse umane, a fost implicata in peste 17 proiecte de cercetaredezvoltare-inovare,cu fianantare europeana si bugetara, fiind responsabila de activitatile de resurse umane din cadrul acestora.

  Oana este absolventa a Universitatii Bucuresti, licentiata fiind in domeniul Sociologie. Certificari care acopera toate ariile in domeniul Resurselor umane: IRU, Managementul Resurselor Umane, Evaluarea performantelor, Legislatie si politici manageriale HR, Tehnici de recrutare si selectie, Salarizare, SSM-Sanatate si securitate in munca, PSI/SU-Situatii de urgenta.

 

oana.postelnicu@stapos.ro

+40 721 209 222

Cristina Staicu

  Experienta de peste 10 ani in industrie si tehnologie atat in departamentele de achizitii publice si management de proiect precum si negocierea de contracte si derularea proiectelor cu finantare europeana.

  Cristina detine diploma de licenta la Facultatea de Transporturi, Facultatea de Dreptspecializarea Drept Administrativ si cursuri absolvite in domeniul achizitiilor publice, managementul proiectelor cu finantare europeana si negociere de contracte.

 

cristina.staicu@stapos.ro

+40 727 826 990